Welkom op de website van Grondverzetbedrijf Jansen

Grondverzetbedrijf Jansen is gevestigd in het zuiden van het land, in Wernhout (gemeente Zundert). Wij bezitten een jong machinepark en zijn werkzaam in veel uiteenlopende werken. Ook voor particulier werk kunt u bij ons terecht.

Met verschillende grote en kleine kranen kunnen we al uw wensen bedienen.

Het bedrijf Grondverzetbedrijf Jansen

Sinds 2000 is de eigenaar, Ad Jansen, zelfstandig ondernemer in de grond- weg en waterbouwsector. U kunt Ad inzetten voor de meest uiteenlopende werken.
Denk daarbij aan grondverzet, machine verhuur, straatwerk en rioleringswerkzaamheden.

Onze machines

Minikraan

Grote kraan, met knijper of bak

Vrachtwagen

diverse machines

 

 

Diensten

Wij kunnen het grond- en sloopwerk voor u verzorgen. Ook de voorbereidingen voor het leggen van straatwerk. Heeft u een container nodig. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook stenen en andere materialen verkrijgen. Zie hiervoor op de pagina "Handel".

 

Contact

Wij zijn gevestigd aan de Oude Heistraat 13 te Wernhout. Ons volledige adres:

Oude Heistraat 13
4884 LE Wernhout
Nederland

T: 076 597 44 35
M: 06 53 671 983
E: info@jansenwernhout.nl

 

 

Ik kan uw vragen het snelste telefonisch beantwoorden, een mail-bericht sturen kan ook, maar die wordt niet altijd direct beantwoord.

 

Grondwerk

Wij kunnen helpen met het grondwerk voor weg- en waterbouw, aannemingsbedrijven, maar tevens voor particulieren met behulp van mobiele-, rups-, midi- of minikranen, shovels, dumpers en zelfrijdende dumpers.

Grondwerk bij tuinaanleg (bijvoorbeeld het uitgraven van vijvers en cunetten kunnen wij uitvoeren, leveren van zand en grond, en straatwerk)
Grondwerk voor op bedrijfsterreinen (inclusief straatwerk, uitgraven fundering en levering zand en grond, aanleg rioleringen)
graslandverbetering (frezen, ploegen, kilveren, cultivateren, inzaaien met rotorzaaicombinatie, mestrijden)
slootmaaien, klepelen, takken versnipperen (stamdikte 25 cm)

Sloopwerk

Met onze machines en apparatuur kunnen wij al uw sloopwerk verrichten. Huizen, schuren en andere gebouwen worden in een hoog tempo professioneel afgebroken. Voor het afvoeren van de materialen kunnen wij oook zorgdragen.

Bestrating

 

Het voorbeiden voor het leggen van bestating wordt voor u geregeld. En indien nodig kunnen wij ook de stenen voor u bestellen, en thuis bij u afleveren.

Containers

Welke container wilt u? Welk materiaal had in gedachte om te laten vervoeren? Bel of mail ons, en wij verzorgen een container op maat.

Handel

Hieronder vindt u de materialen en andere zaken die wij kunnen leveren

 

Jansen Grondverzetbedrijf

Oude Heistraat 13
4884 LE Wernhout
Nederland

T: 076 597 44 35
M: 06 53 671 983
E: info@jansenwernhout.nl  > Grondwerk
  > Sloopwerk
  > Bestrating
  > Containers
  > Handel
  > Grondwerk
  > Sloopwerk
  > Bestrating
  > Containers
  > Handel